LIFE-SOuRCE på Nätverket Renare Marks vårmöte

Hela 562 personer besökte Renare Marks vårmöte i Linköping, som gick av stapeln 22-23 mars och i SGI:s monter var det fullt upp.

Från LIFE-SOuRCE deltog Oscar Skirfors (SLU) med en poster om sitt doktorandprojekt och i SGI:s monter delade SGI ut information om projektet och svarade på frågor.

SGI:s monter var mycket välbesökt vilket gav oss många möjligheter att berätta om LIFE-SOuRCE-projektet och även diskutera med branschfolk om hur vi tillsammans kan bidra till att arbetet med förorenade områden fortsätter att utvecklas. Carolina Ersson, SGI, var en av de medverkande och hon var mycket nöjd med allt från föredragshållare till lokaler:

– Vårmötet är unikt på många sätt men något som verkligen slår en är den blandning av kompetenser som bidrar till att göra denna konferens så spännande. Deltagarna utgörs av entreprenörer, konsulter, myndigheter, jurister, forskare och studenter som alla har sina idéer om hur vi bör ta oss an samhällsutmaningarna med förorenade områden, säger hon.

Intresset för Vårmötet har ökat från år till år och i år tangerade deltagarantalet rekordet från förra året som var 570 deltagare. Nästa år arrangeras Vårmötet i Karlstad.

SGI:s monter i utställningsområdet var välbesökt
Oscar Skirfors presenterade sitt doktorandarbete som han gör inom LIFE-SOuRCE
Photo of Renare Marks logotype

Senaste nyheterna